Wie zijn wij

dirkDirk Doude van Troostwijk, notaris (1967) studeerde notarieel recht in Utrecht. In 1992 begon hij bij Hermans & Schuttevaer Notarissen in Utrecht (een van de grootste zelfstandige notariskantoren in Nederland). Via Smit en Delen Notarissen in Baarn en Böggemann en Weijenborg Notarissen te Amstelveen kwam hij in 2000 bij Habers & Luykx Notarissen in Bussum terecht. Bij dit kantoor ontwikkelde hij zich verder en werd onder andere estateplanner.


helmiHelmi Doude van Troostwijk-Stuart, notaris (1969) studeerde notarieel recht in Leiden. In 1997 begon zij bij Böggemann en Weijenborg Notarissen te Amstelveen. Vervolgens werkte ze een aantal jaren bij Schut Grosheide (nu DLA Piper Nederland) in Amsterdam (een groot multidisciplinair kantoor) en bij Spek en Van den Beld Notarissen in Leusden. Bij de diverse kantoren is onroerend goed recht een van haar specialisaties geworden.


CornelieCornelie Berger-Richert, toegevoegd notaris (1982) studeerde notarieel recht en Talen & Culturen van Latijns-Amerika/Spaans in Leiden. Cornelie is na het voltooien van haar rechtenstudie begonnen als kandidaat-notaris bij Pels Rijcken & Droogleever Fortuijn in Den Haag. In 2015 is zij in Bussum komen werken. Sinds juli 2018 is zij toegevoegd notaris. Cornelie is met name werkzaam op het gebied van het ondernemingsrecht.


 NicoleNicole van Haalem, jurist (1984) studeerde Nederlands recht in Tilburg. Nicole heeft in 2008 haar master privaatrecht met specialisatie personen- en familierecht afgerond. Na haar afstuderen is zij gaan werken als notarieel jurist. Op verschillende notariskantoren, waaronder Dijkstra Sutter Netwerk Notarissen en Van den Brekel notariaat, heeft zij een ruime ervaring opgedaan. Nicole is vooral werkzaam op het gebied van familie- en erfrecht. Begin 2018 is Nicole ons team familie- en erfrecht komen versterken.


 estherEsther Loman-Haringman, notarieel medewerker (1970) heeft haar schooltijd in Laren, Bussum en Hilversum doorgebracht. Na de Schoeversopleiding tot secretaresse is Esther bij een scheepvaart administratiekantoor gaan werken. Vanaf 1991 is zij werkzaam in het notariaat; eerst bij een van de grootste notariskantoren in Hilversum, later bij een notariskantoor in Bussum. Hoewel ze de meeste ervaring heeft in de familierechtpraktijk komt haar ruime ervaring in de andere rechtsgebieden haar goed van pas.


 CindyCindy Schouten, notarieel medewerker (1973) is, na de opleiding HBO-Management Economie en Recht te hebben voltooid, het notariaat ingerold. Na een aantal jaren op diverse notariskantoren te hebben gewerkt, is zij sinds 2015 werkzaam op ons kantoor in Bussum. Cindy is met name werkzaam op het gebied van ondernemingsrecht.


 AnnemarieAnnemarie Spaans, notarieel medewerker (1990) heeft in 2012 haar secretaresseopleiding in Hilversum met succes afgerond, waarna zij haar expertise bij verschillende kantoren in Het Gooi heeft ingezet. In 2017 is Annemarie op ons kantoor in Bussum begonnen waar zij met name werkzaam is op het gebied van onroerend goed.


 RobinRobin van der Weiden, notarieel medewerker (1995) heeft eerst door een HBO-stage het kantoor goed leren kennen. Na de stage is ze in juni 2016 haar werkzame leven op ons kantoor begonnen. Robin is met name werkzaam op het gebied van onroerend goed.


 LianeLiane de Bie, notarieel medewerker (1970) studeerde HBO Management, Economie & Recht in Amsterdam. Tijdens deze studie is ze voor het eerst in aanraking gekomen met het notariaat. Na haar studie is ze eerst in de financiële dienstverlening terecht gekomen. Toch bleef het notariaat trekken. Ze is sinds oktober 2017 op ons kantoor. Ze is met name werkzaam op het gebied van familierecht.