Nieuw notariskantoor verhuist naar het Spiegel

01-05-2009

BUSSUM – De in oktober 2008 in Bussum nieuw gevestigde notaris mr. D.W. Doude van Troostwijk, verhuist per 1 mei 2009 naar een fraaie nieuwe locatie aan de Meerweg te Bussum.

Belangrijk voor de notaris is de uitstekende bereikbaarheid, ruime parkeergelegenheid op eigen terrein en een niet te poenerige maar wel degelijke uitstraling.

Notaris Dirk Doude van Troostwijk:
“Om nu naar een nieuw kantoor te gaan is natuurlijk best een hele stap, maar ondanks de bijzondere economische tijden die we met zijn allen beleven blijf ik toch graag vooruit denken. Wel merk ik dat de gunfactor voor een net gestarte notarisondernemer in deze tijden hoog is. Daarbij is een groot voordeel op dit moment dat we een kleine en flexibele organisatie zijn. Samen met mijn echtgenote en twee zeer ervaren medewerkers hebben we een hecht team dat goed op elkaar ingespeeld is."

Hoewel de notaris zich met name richt op het Gooi, weten ook cliënten van daar buiten hem te vinden. Zo verzorgt hij voor een aantal landelijk opererende bedrijven de begeleiding van stamrecht B.V.'s. Doude van Troostwijk: "Nu er veel mensen naar een andere baan moeten uitkijken wil een deel hiervan een meegekregen schadeloosstelling ("gouden handdruk") belastingvrij ontvangen in een stamrecht B.V. Wij kunnen tegen een zeer schappelijk tarief de mensen hierbij begeleiden."

Tot slot wil de notaris graag berichten dat als zouden derdengelden van cliënten bij de notaris niet meer veilig zijn naar het rijk der fabelen verwijzen. Als dat zo zou zijn dan kunnen we het notariaat beter opheffen. Laatst zij een cliënt: Als ik u niet kan vertrouwen, wie dan nog wel. Ik beschouwde dat niet alleen als een groot compliment maar ook iets waar we elke dag hard aan moeten werken.


Terug naar het nieuwsoverzicht