Notariskantoor Doude van Troostwijk begint de Gooise Goede Doelenmarkt

21-06-2013

2013-06-21 LOGOGGDMFCMS 1

Gooise Goede Doelenmarkt bij viering van ons 5-jarig bestaan

Op 20 september vieren we het vijf-jarig bestaanvan ons kantoor met een borrel en de door ons georganiseerde Gooise Goede Doelenmarkt.

Loco-burgemeester van Bussum, Gerard Boekhoff, zal omstreeks 18.00 uur stilstaan bij het 5-jarig bestaan van ons kantoor en de Gooise Goede Doelenmarkt officieel openen. Mocht u ons een cadeau willen geven dan graag in de vorm van een bijdrage aan de op de markt aanwezige "goede doelenpot". U kunt ook een bedrag overmaken op rekeningnummer 14.37.69.537 ten name van notariskantoor Doude van Troostwijk onder vermelding: Goede Doelenpot. De bijdragen aan de goede doelenpot worden onder de deelnemende goede doelen verdeeld. Tevens verzorgen wij gratis lijfrente schenkingen aan de deelnemende goede doelen. Voor kinderen is er een springkussen en er zal omstreeks 18.00 uur voor wat eten gezorgd worden.

Zie hieronder het persbericht

Notariskantoor Doude van Troostwijk begint de Gooise Goede Doelenmarkt

BUSSUM – Dirk en Helmi Doude van Troostwijk komen met een opvallend initiatief. Ter gelegenheid van het vijfjarig bestaan van ons kantoor organiseren wij de eerste Gooise Goede Doelenmarkt. De bedoeling is dat hierdoor non-profitorganisaties uit de regio meer onder de aandacht komen en mede daardoor ook extra financieel ondersteund kunnen worden. “In de huidige tijd hebben de goede doelen het vaak financieel heel zwaar, omdat er overal bezuinigd moet worden”, zegt Dirk Doude van Troostwijk. “Nu de overheid zich terugtrekt, zijn goede doelen meer en meer afhankelijk van donaties van particulieren en het bedrijfsleven. Juist omdat deze organisaties vrijwillig vele goede zaken organiseren, willen wij hier extra aandacht voor vragen”.

Enkele tientallen Gooise goede doelen hebben een uitnodiging ontvangen om op 20 september aanstaande deel te nemen aan deze bijzondere markt. Ook andere non profitorganisaties die binnen de doelstellingen passen, kunnen zich vóór 16 augustus a.s. aanmelden via info@doudevantroostwijk.nl. Omdat de Gooise Goede Doelenmarkt gecombineerd wordt met de viering van het vijfjarig bestaan van het notariskantoor, verwacht Doude van Troostwijk enkele honderden bezoekers. Alle aanwezige organisaties kunnen in een marktkraam hun organisatie presenteren en zo ook contacten leggen met nieuwe donateurs of sponsors. De manifestatie zal plaatsvinden rond het notariskantoor aan de Meerweg 17 in Bussum. De notaris vraagt de aanwezige gasten om in plaats van cadeaus een gift achter te laten in de Goede Doelenpot. De inhoud van die pot wordt na afloop door ons notariskantoor verdeeld onder de deelnemende ‘Gooise Goede Doelen’. Om de Gooise organisaties verder te steunen zullen wij ook extra aandacht besteden aan mogelijkheden van fiscaal vriendelijk schenken, zoals lijfrenteschenkingen. Wij hopen dat de Gooise Goede Doelenmarkt zo succesvol zal zijn dat deze kan uitgroeien tot een jaarlijkse traditie.

Meer informatie is te verkrijgen via info@doudevantroostwijk.nl


Terug naar het nieuwsoverzicht